RETOURBELEID & HERROEPINGSRECHT

HERROEPINGSRECHT

Jacqi hoopt dat je tevreden bent over de badjas. Wanneer dit niet zo is en je af wil zien van de overeenkomst om wat voor reden dan ook, dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de badjas gebruik te maken van je herroepingsrecht. Hiervoor dien je het herroepingsformulier volledig in te vullen en te versturen naar info@jacqi.nl. De badjas met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking dient binnen 14 dagen na aanmelden retour aan Jacqi geretourneerd te worden. Na aanmelden van retour ontvang je van ons een label die je op de doos kunt plakken om het product naar het juiste adres te sturen.

Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op consumentenbestellingen waarbij er geen persoonlijke applicaties zijn toegepast. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zakelijke en/of B2B bestellingen.

 

RUILEN

Wanneer je een artikel wil ruilen voor een andere maat of kleur dan reserveren wij graag een badjas voor je, mits voorradig. Vermeld in de mail welk product je graag zou willen hebben zodat wij dit eenvoudig voor je kunnen verwerken. Je zal het nieuwe product ontvangen nadat wij het retourproduct hebben ontvangen en deze is verwerkt.

 

RETOURNEREN

De klant is verantwoordelijk voor de gekozen vorm van retourverzending. Wij raden aan gebruik te maken van onze retourservice zodat je zeker bent van het juiste retouradres, bovendien is het label voorzien van een track & trace nummer. De kosten voor retourneren bedragen circa € 6,50 per pakket vanuit Nederland. Totdat de badjas ontvangen is, is de klant verantwoordelijk voor de retournering. Let op: het product moet binnen 14 dagen na aanmelden retour weer bij ons in bezit zijn. Het staat Jacqi vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

Jacqi accepteert alleen producten die via de website www.jacqi.nl zijn gekocht, welke ongedragen zijn, met alle tags eraan en in onberispelijke staat zijn ontvangen. Jacqi behoudt het recht om producten niet te accepteren wanneer deze niet aan bovenstaande condities voldoen. Voor meer informatie raadpleeg de Algemene Voorwaarden.

 

VERWERKING RETOURZENDING & TERUGBETALING

Wanneer je pakket is ontvangen door onze retourafdeling dan streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen het product te inspecteren. Indien deze goed bevonden is zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 5 dagen na goedkeuring op dezelfde manier overmaken als dat het ontvangen is. Indien je met creditcard betaald hebt dan kan het verwerkingsproces enige tijd duren, dit verschilt per bank en hierop hebben wij geen invloed.